Tiimin jäsenet

Jesse Kylänpää perämies
Toni Kujansuu trimmaaja

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Hangon regatta


Ajoissa vesille hakemaan trimmit kohdalleen

Viimehetken mastotrimmi















Regatan ensimmäisenä kilpailupäivänä radalla oli 6 venettä ja keli oli mitä mahtavin 5-7m/s ja 26 astetta lämpöä ja aurinkoa. Raumalta kisaan lähti yksi venekunta meidän lisäksi (Hollming). Ensimmäinen lähtö ja startti otettiin hienosti veneen päästä ja vauhtimme oli hyvä. Ensimmäisen kryssin jälkeen olimme kärjessä ja kisan kuluessa kasvatimme johtoa ja maalissa etumatkamme oli kasvanut n.10 minuuttiin. Päivän toinen lähtö oli samanlainen kuin ensimmäinenkin, ainoastaan keli keveni startin kuluessa.

Ensimmäisenä päivänä kipparilta mittattiin sykettä lähtöjen aikana. Ensimmäisessä lähdössä tuuli oli n. 6 m/s lähtö kesti n. 55 minuuttia kipparin keskisyke oli 126 a maksimi 168. Toisessa lähdössä keli keveni hieman ja otimme varaslähdön jonka takia keskisyke oli 134 ja maksimi 186.

Regatan toinen päivä aamulla tuulta vain n. 3m/s ja aurinkoa täydeltä taivaalta. Ajoimme päivällä kaksi lähtöä ja tulokset samat kuin ensimmäisenä päivänä. Kokonaistuloksissa olemme kärjessä neljällä lähtövoitolla ja Hollming, jossa purjehtivat Leena Laiho, Ida Kylänpää sekä Mikko Mäki ovat hienosti toisena kokonaistuloksissa (kaksoisjohto raumalaisilla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti