Tiimin jäsenet

Jesse Kylänpää perämies
Toni Kujansuu trimmaaja

sunnuntai 28. elokuuta 2011

606 SM

Nyt on kauden pääkilpailut saatu purjehdittua. Vielä muutamat kyläkisat ja BS:n ranking kilpailu.

SM-kisojen toinen päivä oli katastrofaalinen emme saaneet venettä kulkemaan teimme radikaaleja muutoksia maston säätöihin, mutta vauhti ei parantunut. Lauantain tulokset 11, 11, 8 ja 11.

Kisojen päätöspäivä ja kirittävää oli onneksi tuuli ennusteessa oli luvattu kovempaa tuulta. Pääsimme päivän ensimmäisessä lähdössä hyvin liikkeelle, muutamien kämmien jälkeen maalissa hienosti 6. Toisessa lähdössä jäimme jalkoihin, mutta pääsimme pian vapaisiin ja jatkoimme oikeaan laitaan ja olimme taas mukana kärjessä. Lenssillä vaikeuksia oikean leikkauksen kanssa maalissa kuudes.

Päivän viimeinen lähtö ja tuuli yltyi n. 10 m/s puuskissa jopa enemmän. Kiristimme hieman mastoa ja huippulähtö keskeltä linjaa. Taistelimme FIN-71 kanssa kärjessä, heillä oli hieman parempi nousu kuin meillä mutta pysyimme hyvin perässä. Ylämerkillä olimme selvästi karussa muulta fleetiltä. Saimme heitä hieman kiinni lenssillä makeita surffeja, välillä tilanne ei ollut niinkään hallinnassa mutta ääretytömän hauskaa oli. FIN-4 tuli lujaa lenssillä ja oli aivan takanamme alamerkillä. Pitkällä kryssillä emme saaneet FIN-71 kiinni ja ylämerkillä kiersimme toisena. Viimeinen lenssi ja pitkiä surffeja takaa tuli FIN-21 lujaa ja sai melkein meidät kiinni. Maalissa hienosti toinen sija.

Kisat alkoivat hienosti 3. sijalla ja päättyivaät 2. sijaan. Vielä pitää harjoitella paljon. Kevyt ja kovatuuli menee hyvin mutta keskituulessa meillä on suuria vaikeuksia, sen osoitti kisojen toinen päivä.

Vuoden 2011 Suomen mestarit 1. Mathias Dahlman, Markus Mannström 2. Markus Rönnberg, Måns Lundberg 3. Freddy Markelin, Paki Lindeman 4. Petri Leskinen, Mika Aarnikka, 5. Jesse Kylänpää, Toni Kujansuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti