Tiimin jäsenet

Jesse Kylänpää perämies
Toni Kujansuu trimmaaja

maanantai 22. elokuuta 2011

Toinen syysranking ja muut kilpailut.

Toni osallistui IRC SM-kilpailuihin Hangossa Magnumin venekunnan mukana. Kilpailu oli kovaa ja mitallit ratkesivat vasta viimeisenä päivänä, Magnum otti pronssia 15 veneen fleetissä ja ison luokan toisen sijan. Kisakausi on vielä kesken mutta Tonilla on jo kaksi SM-pronssimitallia tältä kaudelta.

Allekirjoittanut lähti valmennusmatkalle Norjan Ålesundiin 2.4 luokan MM-kilpailuihin. Kisaan osallistui 57 venettä joista 11 suomalaisia. Team Finlandin Norjan tuliaisiksi tuli hopea, pronssi, 12., 13., 18., 20., 24., 32., 39., 40. ja 41. sija. Eli hienosti myös siellä.

Sitten takaisin 606-luokkaan ja toiseen syysrankingiin, josta allekirjoittanut oli poissa ja Toni osallistui Jarno Koskisen kanssa. Sain raportin Norjaan välittömästi kisan jälkeen ja hyvin jätkät olivat vetäneet sijoitus 1/4. Tällähetkellä Fin-22 sailing team johtaa syysrankingia kakkosena Länsi Suomen venkunta 4 pistettä perässä ja kolmantena Oras 5 pistettä takana. Kilpailu on kovaa ja valmistautuminen 606 SM-kisoihin jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti